​Telefon: 20 33 12 45

​E-mail: tubaek@dbmail.dk

Få et gratis tilbud i dag​

Udfyld formularen nedenunder og lad os ringe til dig snarest mulgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Værktøjsslibning gør dit værktøj klar til brug

Godt og velfungerende værktøj er en forudsætning for at kunne udføre et godt stykke arbejde, og her kan Tubæk Slibeservice hjælpe med værktøjsslibning.

Vi har mangeårig erfaring med slibning af alle typer værktøj, hvorfor vi har kunder inden for et væld af forskellige brancher lige fra industri og håndværkere til grafiske virksomheder.

Så godt som nyt

Selvom dit værktøj er blevet slidt godt og grundigt efter lang tids brug, så kan vi med værktøjsslibning bringe det tilbage i en stand, så det er så godt som nyt.

Det betyder, at du kan spare mange penge ved at få det maksimale ud af de respektive stykker værktøj, uden at det på nogen måde går ud over kvaliteten i dit arbejde.

Få et tilbud på værktøjsslibning

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på værktøjsslibning på Fyn. Vi kan fanges på telefon 20 33 12 45.

I tæt samarbejde med dig finder vi frem til, hvilken løsning du har brug for, og hvordan vi kan sikre det resultat, du ønsker.

Tubæk Slibeservice ApS • CVR. 16965901​ • Fåborgvej 96. 5620 Glamsbjerg • Telefon: ​20 33 12 45 • E-mail: tubaek@dbmail.dk