​Telefon: 20 33 12 45

​E-mail: tubaek@dbmail.dk

Få et gratis tilbud i dag​

Udfyld formularen nedenunder og lad os ringe til dig snarest mulgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sliber Stansejern på Fyn

Hos Tubæk Slibe- og værktøjscenter ApS udfører vi alle former for sliberi, vi er de bedste til at udføre arbejdet, da vi har mere end 35 års erfaring. Vores arbejde bliver altid udført professionelt, så vores kunder får det bedste resultat og igen kan bruge deres værktøj. Så hvis du står med et sløvt stansejern, der godt kunne trænge til en opgradering, så er du kommet til de rette. Tubæk slibe- og værktøjscenter ApS sliber dit værktøj, så det er så godt som nyt igen.

Nyt stansejern?

Er dit stansejern blevet lidt sløvt, så er du kommet til de rette. Vi kan hjælpe dig med at gøre dit stansejern ligeså godt som nyt. Så du igen kan udføre præcise udskæringer med dit stansejern. Du behøver derfor ikke investere i nye stansejern, når du kommer til os, da vi kan gøre dit stansejern nyt igen med vores slibemetoder. Vi sliber dit stansejern, så du igen kan lave etiketter og meget mere.

Vi gør alt for vores kunder

Vi er meget fleksible i forhold til vores kunder, vi imødekommer altid dit behov til slibning og afhentning af dit stansejern igen. Vi kan komme ud og hente dit stansejern eller du kan komme ned og aflevere det hos os, så afleverer vi dit stansejern tilbage, når det har fået en kærlig hånd af vores slibeværktøj.

Du kan kontakte os, hvis du er interesseret eller har spørgsmål om at få genopslibet dit stansejern. Vi kan kontaktes på telefon og e-mail:

Telefon: 20 33 12 45

E-mail: tubaek@dbmail.dk  

Tubæk Slibeservice ApS • CVR. 16965901​ • Fåborgvej 96. 5620 Glamsbjerg • Telefon: ​20 33 12 45 • E-mail: tubaek@dbmail.dk