​Telefon: 20 33 12 45

​E-mail: tubaek@dbmail.dk

Få et gratis tilbud i dag​

Udfyld formularen nedenunder og lad os ringe til dig snarest mulgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Slibning af klinger & Slibning af savklinger

Skarpe klinger er en forudsætning for at kunne udføre præcis skæring i høj kvalitet, uanset hvilke materialer du arbejder i, og her kan Tubæk Slibeservice hjælpe.

Vi tilbyder professionel slibning af savklinge samt generel slibning af klinger til alle slags værktøj og maskiner, og vi har en stor kundekreds på Fyn, især Middelfart og Odense, samt enkelte kunder andre steder i landet.

Hvad sliber vi?

Som sagt kan vi i princippet slibe stort set alle former for klinger, men størstedelen af vores arbejde er slibning af klinger til erhverv - eksempelvis slibning af savklinger til især træ, plast og aluminium.

Derudover sliber vi også mange rundknive til papir, gummi m.v. for forskellige virksomheder, og vi lægger altid vægt på at levere et stykke arbejde i højeste kvalitet.

Få tilbud på slibning af savklinge

Kontakt os på tlf. 20 33 12 45 for yderligere information om vores slibning af savklinger eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vi udfører både hasteopgaver for en lang række kunder og tilbyder også vores service på mere faste aftaler, såfremt det er en bedre løsning for kunden.

Tubæk Slibeservice ApS • CVR. 16965901​ • Fåborgvej 96. 5620 Glamsbjerg • Telefon: ​20 33 12 45 • E-mail: tubaek@dbmail.dk