​Telefon: 20 33 12 45

​E-mail: tubaek@dbmail.dk

Få et gratis tilbud i dag​

Udfyld formularen nedenunder og lad os ringe til dig snarest mulgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Slibning af knive gør dine knive klar til brug

​Har du brug for slibning af dine knive, så er Tubæk Slibeservice i Glamsbjerg på Fyn den oplagte samarbejdspartner at vælge.

​Gennem mere end 35 år har vi udført slibning af knive, så er dine knive blevet for sløve til at udføre deres formål korrekt, kan vi hjælpe dig enten på Fyn.

Fast aftale eller ad hoc slibning af knive

Vi er meget fleksible i forhold til vores kunders unikke behov, hvorfor vi kan tilbyde forskellige aftaler inden for slibning af knive. Har du løbende knive, som skal slibes, kan vi lave en fast aftale, men vi løser også gerne akutte ad hoc-opgaver, hvis det er det, du har brug for.

Desuden har vi maskinerne og ekspertisen til slibning af knive, så skal du have slebet dine papirknive, granulatorknive, kværneknive, rundknive eller knive til levnedsmiddelindustrien, kan vi stå for slibearbejdet.

Ring for at høre mere

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om priser og muligheder for aftaler, så ring til os på 20 33 12 45. Vi udfører slibning for mange virksomheder på Fyn, men bor du længere væk, kan vi sikkert godt finde en god aftale.​​

Tubæk Slibeservice ApS • CVR. 16965901​ • Fåborgvej 96. 5620 Glamsbjerg • Telefon: ​20 33 12 45 • E-mail: tubaek@dbmail.dk