Slibning

Slibning af knive, klinger og værkstøj

Slibning af knive, klinger og værktøj på Fyn

Hos Tubæk Slibecenter tilbyder vi slibeservice af høj kvalitet, fordi vi ved, skarpe knive og klinger er forudsætningen for at kunne udføre et præcist stykke arbejde. Uanset om du som privatperson eller erhverv har behov for genopslibning af knive, klinger eller diverse værktøjer, så står vi parat til at hjælpe.

Vi har kunder fra hele Fyn, Vejle, Fredericia, Kolding og Horsens.

Slibning af klinger

Slibning af klinger

Vil du sikre dig at kunne udføre præcise snit i høj kvalitet, er det nødvendigt med en skarp klinge. Vi tilbyder professionel slibning af alle slags klinger og rundsavsklinger, så du har de bedste forudsætninger, uanset
hvilke materialer, du arbejder i.

slibning af knive

Slibning af knive

Vi udfører slibning af både små og store knive, så de skærer som nye igen. Vi sliber knive så små som 23 mm. i længden og helt op til 4500 mm. Vi sliber knive til stort set alle materialer og industrier. Om det er til træ, metal, fødevare, plast, gummi eller den grafiske branche.

Værktøjsslibning

Værktøjsslibning

Med tiden vil værktøj blive slidt, så det er mere sløvt at arbejde med. Med en slibning bliver værktøjet skarpt og velfungerende igen, så du har de bedste forudsætninger for at kunne udføre et præcist stykke arbejde. Hos Tubæk Slibecenter tilbyder vi slibning af alle former for skærende værktøj.

Rundslibning

Rundslibning

Vi udfører forskellige former for rundslibning. Det kan være at du har
emner, der skal have en nøjagtig og målfast overflade (f.eks. aksler, valser ). Det kan også være emner, der skal kunne skære (rundknive), eller det kan være en kombination af begge dele.