​Telefon: 20 33 12 45

​E-mail: tubaek@dbmail.dk

Få et gratis tilbud i dag​

Udfyld formularen nedenunder og lad os ringe til dig snarest mulgt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rundslibning tilbydes

Har du ét eller flere emner, som skal have en nøjagtig, ren og poleret overflade, så kan vi med rundslibning sørge for et unikt resultat.

En rundslibning fjerner alle ujævnheder på overfladen, og vores dygtige folk har stor erfaring i arbejdet med maskinerne samt et væld af forskellige emner.

Moderne maskiner til rundslibning

Vi sørger altid for at have en maskinpark, som holder højeste standard inden for moderne teknologi, og det gælder naturligvis også for vores rundslibere.

Samtidig holder vi os løbende opdateret på den nyeste viden inden for området, så vi til hver en tid kan tilbyde vores kunder en professionel rundslibning i topkvalitet.

Skal vi tage en snak?

Ring til os allerede i dag på telefon 20 33 12 45, så vi kan få en indledende dialog omkring, hvad du har brug for, og så kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud på opgaven til dig.

Gennem hele samarbejdet lægger vi vægt på god service, så du får lyst til at vende tilbage til os, næste gang du får brug for en slibning eller en anden ydelse, som vi tilbyder på Fyn.

Tubæk Slibeservice ApS • CVR. 16965901​ • Fåborgvej 96. 5620 Glamsbjerg • Telefon: ​20 33 12 45 • E-mail: tubaek@dbmail.dk