Maskinknive

Alt om knive

Hos Tubæk Slibecenter tilbyder vi knive og klinger af førsteklasses stål. Med vores store udvalg af industrielle knive af høj kvalitet, har vi knive, der passer til langt de fleste industrier. Det betyder, at vi kan præsentere et omfattende sortiment af knive og klinger, der eksempelvis kan bruges i genanvendelsen af plast, gummi, kabler, metaller og træ. Derudover kan vi også tilbyde et stort udvalg af knive til industri inden for papir og pap samt grafiske løsninger.

Uanset hvilken kniv, du skal bruge, er du med en kniv, klinge eller slibning fra Tubæk Slibecenter sikret en kniv af høj kvalitet og i de bedste materialer. Afhængigt af, hvad de enkelte knive og klinger skal bruges til, er de produceret i forskellige stålstyrker og tilpasset forskellige hastigheder, så produktiviteten bliver i top.

Knive til genanvendelse af plast, kabler og gummi

Vi har et bredt udvalg af både standard- og specialfremstillede knive, der benyttes i genanvendelsen af plast, kabler og gummi. Derudover har vi et stort sortiment af knive, der egner sig til opskæring af forskelligartede materialer som træ, fiber, metaller, medicinsk og industrielt affald og meget mere.

Vi har kunder fra hele Fyn, Vejle, Fredericia, Kolding og Horsens.

Knive og udstyr til grafisk industri

Hos Tubæk Slibecenter tilbyder vi kvalitetsknive til papirudskæring, hvad end det drejer sig om stål, HSS, TC, LongLife eller Genesis. I udvalget finder du, udover for eksempel knive til foldemaskiner, rundskærere og bogbinding, også effektive jiggerblocks, magnetiske foam pads og stærke papirbor.

Knive til papir og pap

Uanset om du leder efter topknive, bundknive eller papir sheeters, så finder du hos os et stort udvalg af knive til papir-, pap- og konverteringsindustrien. Det store sortiment består af knive i høj kvalitet, og der tilbydes både standardvarer og specielt fremstillede produkter, der møder dine behov.